09. 11. 2015 - 15:56
Srbijanac još uvijek čeka svoju šansu u NBA-u
907
Shares
Srbijanac još uvijek čeka svoju šansu u NBA-u

BOBAN MARJANOVIĆ

Srbijanac još uvijek čeka svoju šansu u NBA-u

09. 11. 2015 - 15:56
0
Shares

Srbijanski centar, Boban Marjanović još uvijek se prilagođava najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, NBA-u.

Kao je istakao za radio Glas Amerike (VOA), ne opterećuje se činjenicom da, do sada, nije imao veliku minutažu na mečevima NBA prvenstva:

"Znao sam šta me očekuje ovdje, spremio sam se... I ja naravno kao i svaki novi igrač, svaki drugi rookie, čekam svoju šansu. Nekad minut, nekad nema skidanja, ali realno, tu sam uz tim, gledam da pomognem koliko mogu, da naučim šta mogu i da unaprijedim svoju igru, da bi sve to bilo kako treba. Znao sam da sam došao u takav tim, da neću imati veliku minutažu, ali tu sam da naučim uz ove velike ljude. Stvarno mi je drago što sam dio ovoga, nisam nervozan što ne dobijam veću minutažu, već sam ponosan što sam uopšte u San Antoniju", izjavio je nekadačnji igrač "crveno-belih" i dodao da je lijepo primljen u San Antoniju. 

"Nešto sam ih zadivio, ne znam ni ja čime, tako da mi je drago. Dobio sam dosta podrške sa tribina, kad sam dao prvi koš, kao da sam dao gol. Drago mi je da me publika prihvatila, mogu da kažem da se lijepo osjećam ovdje i da mi je lijepo u San Antoniju", naglasio je Marjanović.

Učitaj još novosti