24. 11. 2015 - 09:46
Mamić: Neka gospodin Wenger sam napiše pravilnik UEFA-e
907
Shares
Mamić: Neka gospodin Wenger sam napiše pravilnik UEFA-e

DINAMO U ZAGREBU

Mamić: Neka gospodin Wenger sam napiše pravilnik UEFA-e

24. 11. 2015 - 09:46
0
Shares

Dinamo će večeras u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka igrati protiv Arsenala na Emiratesu.

Izabranici Zorana Mamića čiji klub potresa velika afera oko predsjednika Zdravka Mamića u nezgodnom trenutnku gostuje Arsenalu, a londonskom klubu prijeko je potrebna pobjeda večeras kao i pobjeda Bayerna da bi se u zadnjem kolu nadali prolazu.

"Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da oni još imaju šanse proći dalje sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu jer su vidjeli da nismo baš tako bezazleni. Bit će drukčija utakmica nego kod nas, oni su jedan od najboljih europskih klubova i čeka nas teška utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bismo odigrali što bolje" kazao je Zoran Mamić, pa dodao:

"Oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu, a vidjet ćemo kako će se razvijati stvari sutra. Pokušat ćemo dati sve od sebe, a svjesni smo da Arsenal ima odličan posjed te da moramo koristiti njihove propuste i svaku moguću pogrešku".

Dinamo je opet u "čudnom" sastavu, modrima nedostaju Ademi, Pivarić, Schildenfeld i Hodžić...

"Često ove sezone igramo bez važnih igrača i pokazali smo da ih možemo nadoknaditi tako da ne sumnjam da će igrači koji će igrati biti na nivou."

Arsenal za sada ima tek tri boda...

"Za mene je to iznenađenje jer sam očekivao da će oni i Bayern biti lideri grupe, ali već smo rekli da se Arsenal u zadnja dva kola može plasirati dalje. Naravno, mi ćemo im pokušati pogoršati planove."

Engleske medije zanimalo je i kako Zoran Mamić gleda na slučaj Ademi. Zanimljivo, Engleze je zanimalo i što trener Dinama misli na izjavu Arsenea Wengera koji misli kako se rezultat prve utakmice mora ponišiti...

"Naravno da je rezultat bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi gospodin Wenger trebao napisati pravilnik za Uefu" završio je Zoran Mamić koji se ovoga puta uoči dvoboja s Arsenalom nije čuo sa Slavenom Bilićem...

Učitaj još novosti