24. 11. 2015 - 12:30
"Ronaldo mora da bude lider i na terenu i u svlačionici"
907
Shares

CLARENCE SEEDORF

"Ronaldo mora da bude lider i na terenu i u svlačionici"

24. 11. 2015 - 12:30
0
Shares

Clarence Seedorf, legendarni fudbaler Milana i čovjek koji polako ulazi u trenerske vode dao je svoju analizu El Clasica.

On je rekao kako je greška Reala što je otpustio Ancelottija, ali je takođe i dodao da je neupitan kvalitet Beniteza kao stručnjaka:

"Možda Real Madrid nije trebalo da otpusti Ancelottija, ali kasno je sada govoriti o tome. Benitez je osvojio dvije titule Lige prvaka sa timovima koji su dosta slabiji od Reala, i on mora da dobije vrijeme i podršku. Kada Real izgubi u El Clasicu to izgleda kao sahrana. Ti porazi mnogo bole, ali moraju da se prebrode", 

Nakon toga spomenuo je i Cristiana Ronalda, a za njega je rekao da mora preuzeti funkciju lidera, kako na terenu tako i u svlačionici i da Real još uvijek može da osvoji sve trofeje:

"Real Madrid ima veoma jak tim i prošlo je samo godinu i po dana od kada su osvojili Ligu prvaka. Spoj je kvaliteta i iskustva, vjerujem u da će se boriti i za titulu u Španiji i Ligu prvaka. Ronaldo mora da bude primjer i lider svima, kako na terenu tako i u svlačionici. Zajedno sa trenerom i predsjednikom mora da preuzme kontrolu i pokaže inicijativu".

Učitaj još novosti