30. 11. 2015 - 09:04
George brojao do 39, Rocketsi se vratili iz mrtvih
907
Shares
George brojao do 39, Rocketsi se vratili iz mrtvih

NBA

George brojao do 39, Rocketsi se vratili iz mrtvih

30. 11. 2015 - 09:04
0
Shares

U noći u kojoj nam je Kobe potvrdio da će odšetati u legendu, ruke su mu drhtale, a šou je ukrao Paul George. 

Miks nostalgije i uzbuđenja bio je prisutan na Pacifiku, ali Bryant nije uspio pogoditi za produžetak protiv Indiane.

Meč je završio sa 13 poena, na drugoj strani Paul George je brojao do 39, postigao posljednjih 11 poena za svoj tim, pa su Pacersi stigli do pete pobjede u nizu, i na pravi način otvorili mini turneju po Zapadnoj obali.

Houston se vratio iz mrtvih i slavio u New Yorku. Gubili su sa 14 razlike u poslednjoj četvrtini, ali je u produžetku Ariza pogodio trojku iz teške pozicije, da bi pobjedu sa penala doneo Thornton.

Harden je ubacio 26 poena za Rocketse, na drugoj strani je Arron Afflalo brojao do 31 u ekipi Knicksa koja je imala dva šuta za izjednačenje u produžetku, ali su Calderon i Galloway promašili.

Victor Oladipo je izgubio mjesto startera u Orlandu, ali ga to nije sprečilo da odličnom partijom prelomi duel sa Bostonom. Ubacio je 19 poena, imao 8 skokova i 6 asistencija u trijumfu Magica. Klupa domaćih je i bila ključ u pobjedi, Nicholson je dodao 14 poena, a Gordon 12. Vučević najbolji od startera Orlanda, 18 poena, 10 skokova.

Loš šut oba tima obilježio je duel Netsa i Pistonsa. Domaćin je dobio u završnici, Brook Lopez je poslije važnog ofanzivnog skoka pogodio bacanje, meč je završio sa 15 poena, 9 skokova, 5 asistencija i čak 6 blokada. Na drugoj strani, Detroit je ostao praznih šaka i pored 20 poena i 18 skokova Andre Drummond.

Philadelphia je izjednačila najgori start lige u historiji, izgubili su i 18. meč u nizu. Izgledalo je da bi mogli da naprave iznenađenje, ali su "Grizliji" pojačali ritam u finišu i stigli do pobhede. Mike Conley je ubacio 20 poena, a prosto nevjerovatno zvuči podatak da su timovi izgubili loptu 53 puta (Philadelphija 27, Memphis 26).

U matine terminu odigrana su dva meča, Clippersi su slavili protiv opasne Minnesote, dok je Charlotte produbio u Sjevernoj Karolini krizu Milwaukeeja.

Učitaj još novosti