06. 05. 2016 - 20:11
Saopštenje Berlusconija: Navijači sačekajte, želim Milan...
907
Shares
Saopštenje Berlusconija: Navijači sačekajte, želim Milan ostaviti Italijanima

NEMA DOGOVORA SA KINEZIMA

Saopštenje Berlusconija: Navijači sačekajte, želim Milan ostaviti Italijanima

06. 05. 2016 - 20:11
0
Shares

Vlasnik Milana Silvio Berlusconi na udaru je kritika navijača zbog slabog rada sa klubom, što je ovog velikana svjetskog fudbala dovelo do najtežih trenutaka u historiji.

Prošle sedmice Berlusconi je zasjedao sa kineskim biznismenom Jackom Maom, sa kim je pokušao da ovjeri prodaju kluba, ali još nema potvrde o tome. No, pitanje je i da li će biti s obzirom na današnje obraćanje Berlusconija svim navijačima Milana.

"Kao i svi vi, ja sam jedan od onih koji je srce dao za Milan i pati kada stvari ne idu kako treba. Ali, ja patim možda i više od bilo koga od vas, jer sam u klub uložio preko milijardu eura. Samo prošlog ljeta–preko 152 hiljada eura", rekao je Berlusconi i nastavio:

"Nakon 30 godina slavlja uz šampanjac i kavijar, mogli bismo da pokažemo malo više elegancije u ovim 'sušnim' vremenima, koja polahko prolaze. Na kraju, imam i poruku za sve one koji žele da prodam klub, a to je da pokušavam to već godinu dana. Ali želim da ostavim klub u pravim rukama, onima koji mogu da mi garantuju da će klub imati svijetlu budućnost. Najradije u rukama Italijana".

Učitaj još novosti