26. 05. 2016 - 09:46
Džeko poručio: Ako ćete me prodati, ostavite me u Italiji
907
Shares
Džeko poručio: Ako ćete me prodati, ostavite me u Italiji

EDIN DŽEKO JE PROŠLE SEZONE U DRESU ROME POSTIGAO 10 POGODAKA

Džeko poručio: Ako ćete me prodati, ostavite me u Italiji

26. 05. 2016 - 09:46
0
Shares

Italijani tvrde da Džeko ne želi ostaviti negativnu sliku u Italiji i stoga nema govora o odlasku u West Ham koji je pokazao interes, ali ni u Kinu.

I dalje je nepoznato što će biti s karijerom Edina Džeke. Bh. napadač je stigao na Olimpico u razvikanom transferu, ali u prvoj sezoni nije opravdao očekivanja čelnika kluba. Iako se spominjao povratak u Premier ligu pa čak i u Bundesligu, talijanski mediji su uvjereni da će Džeko ostati u Italiji .

Naime, Džeko nije spreman napustiti Italiju i od Rome će tražiti da ga proda u neki od klubova iz Serie A . Naravno, ako do transfera uopće i dođe jer ga ni igrač ni klub još uvijek nisu zatražili.

Talijani tvrde da Džeko ne želi ostaviti negativnu sliku u Italiji i stoga nema govora o odlasku u West Ham koji je pokazao interes, ali ni u Kinu iz koje je stigla ponuda od 21 milijun eura. Ako do transfera iz Rome ipak dođe, Džeko će najvjerojatnije završiti u Interu ili u Milanu.

S druge strane, Roma traži igrača koji će im pojačati odbranu. Interes su pokazali za Lyonovog 22-godišnjeg  Samuela Umtitija i Villarreala Matea Musacchija. Međutim, talijanski je klub zainteresiranog i za Vinka Soldu (18) koji je u siječnju potpisao profesionalni ugovor s Dinamom. Igrača prati i Milan.

Učitaj još novosti