13. 08. 2016 - 01:45
Srbija odlično odigrala protiv Dream Teama: Teodosić pokazao...
907
Shares
Srbija odlično odigrala protiv Dream Teama: Teodosić pokazao zašto je lider

AMERIKANCI IPAK PREJAKI

Srbija odlično odigrala protiv Dream Teama: Teodosić pokazao zašto je lider

13. 08. 2016 - 01:45
0
Shares

Amerika i Srbija su u okviru košarkaškog turnira Olimpijskih igara u Brazilu odigrali jedan zaista odličan meč, a na kraju do pobjede su došli Amerikanci pobjedom od 94:91

Prvo poluvrijeme nije baš najbolje počelo za Srbiju, jer su Amerikanci startali žestoko i vrlo brzo otišli na visoku prednost, tako je prva četvrtina završena rezultatom 27:15 u korist Dream Teama.

U drugoj četvrtini su se Srbi malo trznuli i tako bar za malo smanjili prednost Amerike, a tu se posebno istako fantastični centar, Raduljica, koji je u timu Srbije bio najbolji pojedinac na utakmici, druga četvrtina je također završena u korist Amerike 26:23, a na odmor se otišlo sa ukupnim rezultatom od 50:41.

Srbija nije posustala, tako su Đorđevićevi momci u treću četvrtinu ušli fantastično, nekoliko puta su smanjivali rezultatski saldo do -5 u odnosu na Ameriku, ali pred kraj iste pala je i koncentracija, tako da su Amerikanci brzo vratili svojih plus 10 poena.

U posljednjoj dionici košarkaši Srbije se nisu štedjeli, pa su sve karte bacili u napad, a to je rezurtiralo, smanjenju razlike, jer su gotovo čitavu dionicu zaostajali pet poena u odnosu na Amerikance. Sami finiš susreta je donio veliku napetost, Srbi su nošeni Jokićem uspjeli stići na minus tri u odnosu na Ameriku, te je i Bogdanović imao šansu da donese produžetke, ali je u posljednjim sekundama promašio šut za tri poena.

Treba istaći da je pomenuti Jokić postigao 25 poena, a da su uz njega Raduljica i Teodosić postigli po 18 poena, u redovima Amerikanaca najbolji je bio Irving koji je postigao 15 poena.

USA - SRBIJA 94:91 (27:15 ; 23:26 ; 22:21 ; 22:29) 

Učitaj još novosti