01. 09. 2016 - 16:40
Još nije gotovo: Ovo su sada najtraženije nogometne face u Europi!
907
Shares
Još nije gotovo: Ovo su sada najtraženije nogometne face u Europi!

NAJDRAŽA 'ROBA'

Još nije gotovo: Ovo su sada najtraženije nogometne face u Europi!

Germanijak.hr
01. 09. 2016 - 16:40
0
Shares

Što se kupilo – kupilo se! Točno u ponoć stavljena je točka na mercato u najvećem dijelu Europe, ali daleko od toga da je u potpunosti spuštena zavjesa na nogometno tržište.

Sada slijedi ona najdraža „roba“ za nogometne poslodavce – slobodni igrači! A njih je ostalo poprilično i među njima ima ozbiljnih imena, koji sada imaju još i bolju poziciju i mogli bi se izboriti za pozamašne ugovore.

Prema procjenama analitičara nogometnog tržišta, najbolje bi mogli proći oni koji su bili i najtraženiji tijekom ljetnog prijelaznog roka. Tu se prvenstveno misli na Martina Caceresa, donedavnog braniča Juventusa, za kojeg se interesirao velik broj klubova. Najkonkretniji su bili talijanski velikani Inter, Milan i Roma, ali Urugvajac se još nije odlučio jer želi ozbiljnu plaću.

Vrlo tražen bio je i Pablo Daniel Osvaldo, zadnje je na stolu imao ponudu Chieva, no odbio ju je i odlučio se na šokantni odlazak s 30 godina. Sada će pokušati ostvariti glazbenu karijeru, a priču o ovom sjajnom napadaču kojeg je u nogometnoj karijeri sputala vlastita glava možete pročitati ovdje.

Više milijunsku plaću očekuje i Emmanuel Adebayor. Imao je promašenu sezonu u Crystal Palaceu s kojim se rastao, no i dalje je vrlo cijenjen, posebno u Engleskoj. U zadnjim trenucima prijelaznog roka pokušao ga je angažirati drugoligaš Fulham, ali je centarfor iz Toga procijenio da to nije idealno mjesto za nastavak njegove karijere.

Od ostalih ozbiljnih imena ponude i nove poslodavce čekaju Miroslav Klose, Dimitar Berbatov, Mathieu Flamini, Marouane Chamakh, Raul Meireles, Mohamed Sissoko, Sulley Muntari, Royston Drenthe, Ishak Belfodil, Ludovic Obraniak, Jonas Gutierrez, Alex, Jose Bosingwa, Kevin Kuranyi, Nicklas Bendtner…

Nema sumnje da će i ostali igrači pronaći svoje konačno odredište, a s obzirom da uvijek ima klubova koji su slabije odradili prijelazni rok, sva ova imena sada bi mogla još jače naplatiti svoje usluge…

Učitaj još novosti