31. 08. 2016 - 15:57
Gdje je Ivan Rakitić? Liverpoolovi navijači sanjaju čudo,...
907
Shares
Gdje je Ivan Rakitić? Liverpoolovi navijači sanjaju čudo, Barcelona ga javno hvali

POSTOJE LI ŠANSE?!

Gdje je Ivan Rakitić? Liverpoolovi navijači sanjaju čudo, Barcelona ga javno hvali

Index.hr
31. 08. 2016 - 15:57
0
Shares

Autor: Index.hr

NavijačiLiverpoola vjeruju u čuda, ali čudo koje danas očekuju gotovo sigurno se neće ostvariti. Naime, Ivan Rakitić nije se pojavio na okupljanju reprezentacije zbog "osobnih razloga", a nitko, pa čak ni Ante Čačić, ne može potvrditi da će se Raketa priključiti reprezentaciji do prve utakmice s Turskom u kvalifikacijama za SP.

"Nisam siguran kad će doći, ali očekujem da će riješiti sve probleme i da će se sutra pojaviti", rekao je jučer Čačić.

Svašta se priča, ali Raketa ostaje u Barci s novim ugovorom

Mnogi su odmah posumnjali kako Rakitić u tišini radi na transferu u novi klub. Poznato je da su Englezi pisali kako je Liverpool nudio čak 40 milijuna eura za njega, a posljednjeg dana prijelaznog roka na društvenim se mrežama počelo šuškati kako su Katalonci prihvatili tu ponudu. No, realniji su oni izvještaji prema kojima je Barcelona spremna ponuditi Rakitiću novi, poboljšani ugovor.

Barca: Ivan je ledolomac

Uostalom, Barca je na službenim stranicama objavila tekst u kojem opisuju hrvatskog reprezentativca kao ključnog igrača katalonskog stroja.

"Njegov je primarni zadatak organizacija igre, kontrola veznog reda, ali često sudjeluje i u napadu. Tako je bilo i na San Mamesu kada je zabio za pobjedu. Zanimljiv je podatak da je Rakitić do sada u dresu Barcelone zabio 18 golova, a kada bi zabio to bi bio najčešće prvi gol Barce na utakmici".

"On je naš ledolomac", zaključuju Katalonci.

Učitaj još novosti