17. 09. 2016 - 08:21
Klopp: Igrali smo vražji nogomet, brzo smo razmišljali
907
Shares
Klopp: Igrali smo vražji nogomet, brzo smo razmišljali

NAKON TRIJUMFA U LONDONU

Klopp: Igrali smo vražji nogomet, brzo smo razmišljali

17. 09. 2016 - 08:21
0
Shares

Liverpool je svladao Chelsea na Stamford Bridgeu 2:1 i tako se uključio u borbu za vrh tabele. Menadžer Redsa, Jürgen Klopp bio je očekivano zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 

"Naravno da sam zadovoljan. Od prve sekunde bili smo u odličnom naletu i sjajno smo se kretali. Brzo smo razmišljali i bili stvarno jako dobri. Chelsea je ove sezone nekoliko puta zabijao u zadnjim trenucima, ali ne sjećam se da su nam baš bili preblizu gola. Bilo je nekoliko loših trenutaka s naše strane, ali to je sasvim normalno kada igrate protiv jako dobre momčadi", rekao je Klopp pa nastavio u svom stilu:

"Igrali smo vražji nogomet! Bilo nas je stvarno lijepo gledati. Malo smo pali u drugom poluvremenu, ali onda smo se opet skupili", rekao je Klopp pa prokomentirao i sjajn gol Jordana Hendersona:

"Bio je stvarno prelijep. On je veliki radnik i sigurno je to zaslužio. Sjajan momak, a puno je odgovornosti na njegovim ramenima", zaključio je Klopp, prvi menadžer koji je slavio u svoja prva dva gostovanja na Stamford Bridgeu u Premiershipu još od Arsena Wengera i četvrti menadžer ukupno, uz Mikea Walkera i Harryja Redknappa. 

Prvi gol za Redse zabio je Dejan Lovren. 

"Ovdje je uvijek teško igrati, ali mislim da smo bili briljantni. Ono što smo igrali u prvom poluvremenu je bio naš najbolji nogomet ove sezone. Uvijek je lijepo zabiti, ali najbitnija su tri boda. Ova momčad ima sjajan duh i sada samo trebamo nastaviti raditi", rekao je Dejan Lovren. 

A drugi Jordan Henderson fantastičnim udarcem s 25 metara u suprotne rašlje. 

"U strašnom smo naletu. Jako dobro treniramo, a moram priznati da sam imao odličan predosjećaj uoči početka. Znali smo da će biti teško jer je Chelsea veoma dobra momčad, ali znali smo se i dobro braniti i na kraju zasluženo uzeli sva tri boda. Bilo je vrijeme i da ja zabijem jedan gol, ali uvijek govorim kako je najvažnije uzeti sva tri boda", rekao je Henderson, prenosi Goal. 

Učitaj još novosti