21. 09. 2016 - 11:21
Sve više nezadovoljnih igrama preskupog Uniteda
907
Shares
Sve više nezadovoljnih igrama preskupog Uniteda

SLAVNI FRANCUZ OPLEO PO UNITEDU

Sve više nezadovoljnih igrama preskupog Uniteda

21. 09. 2016 - 11:21
0
Shares

"ZLATAN u furioznom engleskom nogometu izgleda poput čunja. Svi pričaju o njegovoj statistici, trofejima, brojkama, ali u Engleskoj, gdje se na utakmicama ide dvije tisuće kilometara na sat, on djeluje nepokretno." izjavio je Cristophe Dugarry, bivši napadač Francuske s kojom je osvojio SP '98 i EP dvije godine kasnije. 

Ibrahimović je sjajno započeo englesku avanturu i u prve tri utakmice za Manchester United postigao četiri gola, ali je u iduće četiri zabio samo jednom i uklopio se u crnilo momčadi koja je izgubila sve tri zadnje utakmice i nakon samo pet kola već zaostaje šest bodova za rivalom Cityjem, od koje je izgubila gradski derbi.
 
Ali nije nepokretni Ibra jedina Unitedova zvijezda na koju se okomio Dugarry. Porciju je dobio i egoistični Jose Mourinho, kojeg Francuz naziva "potrošenim i pročitanim."
 
"Čini mi se da je njegov zadnji taktički trijumf bio onaj koji je izvojevao u polufinalu Lige prvaka s Interom protiv Barcelone, ali to je bilo davne 2010. Naravno, osvajao je trofeje i nakon toga, ali se pogubio zbog ogromnog ega, jer umišlja da je već i važniji od momčadi koje trenira."
 
Dugarry je uvjeren da su loše igre Uniteda krivnja slavnog trenera: "Taktički nije ispravio ništa u odnosu na momčad koja je bila onako raštimana pod Van Gaalom. Osim igrača, koji su se promijenili, to je ista (ne)organizacija momčadi kao i prošle sezone. 
 
Mourinho bi se morao više posvetiti ispravljanju tih grešaka, nego samo kriviti suce, vlastite igrače ili sreću suparnika. U njemu nema nimalo samokritike."

Učitaj još novosti