01. 10. 2016 - 11:23
Pep: Želio bih igrati kao Tottenham, Pocchetino je ponajbolji...
907
Shares
Pep: Želio bih igrati kao Tottenham, Pocchetino je ponajbolji trener na svijetu

ŠPANAC OTVORIO DUŠU

Pep: Želio bih igrati kao Tottenham, Pocchetino je ponajbolji trener na svijetu

01. 10. 2016 - 11:23
0
Shares

Niz pobjeda Manchester Cityja prekinut je u Ligi prvaka remijem 3:3 sa Celticom, a u nedjelju vodeća engleska momčad odlazi na gostovanje kod Tottenhama (15.15 sati).

"To je ekipa koja želi voditi igru, dominirati..., da, želio bih igrati kao Tottenham! Pocchetina znam još kao igrača, a jedan je od najboljih trenera na svijetu", rekao je Pep Guardiola, pa se požalio:

"Volio bih gledati više utakmice, sve, ali to je nemoguće. Analiziram utakmice smo igrali, sljedeće protivnike, ali ništa drugo."

"Ne mogu još usporediti svoj mandat u Ciytyju s onima u Barceloni i Münchenu. Jasno je da je moja zadnja sezona u Barci bila najbolja, a ja sam uvjeren da će u Cityju biti isto."

"Stil? Ne znam želi li City zadržati taj stil koji sam gajio u Barci. To je pitanje za Txikija Begiristaina i Ferrana Soriana."

A Pep je otvorio i mogućnost da produži ugovor s Manchester Cityjem, piše Goal.

"Toliko sam sretan ovdje da ne razmišljam kako ću ostati samo tri godine, koliko traje ugovor. Kad sam odlazio iz Barcelone i Bayerna, odlučio sam to u zadnjoj godini. Rekao sam 'OK, sad je bilo dosta'. Ovisi i o rezultatima i hoće li predsjednik biti zadovoljan mnome i našim poslom. Ali ako svi budemo sretni, zašto ne bih ostao duže?!"

"Ja nikad klubu nisam problem. Ako vidim da nisam dobar ili da mi ponestaje energije, a ja bez energije nisam dobar, odlazim. Trenutno sam jako sretan i radujem se usrećiti navijače Manchester Cityja."

Učitaj još novosti