01. 10. 2016 - 11:20
Bilić pred odlučujući meč: Zaza je poput Dennisa Bergkampa!
907
Shares
Bilić pred odlučujući meč: Zaza je poput Dennisa Bergkampa!

ČEKIČARI ČEKAJU MIDDLESBROUGH

Bilić pred odlučujući meč: Zaza je poput Dennisa Bergkampa!

01. 10. 2016 - 11:20
0
Shares

West Ham treći je najlošiji klub Premier lige, a danas od 16 sati ugošćuje Middlesbrough. U, po mnogima, biti ili ne biti utakmici za Slavena Bilića.

A možda i najveći razlog groznog ulaska u sezonu loša je forma glavnog igrača, oko kojeg se lani sve vrtjelo, Dmitrija Payeta. Pa ga tako ne služe čak ni slobodni udarci, njegovo izuzetno jako oružje.

Ove je sezone zabio jedan, i to u 90. minuti da bi klub izbjegao blamažu u Liga kupu, za pobjedu nad Accringtonom. U Premier ligi pucao ih je 15 puta, samo su dva išla u okvir gola...

“Dobro je da nije sretan svojim igrama", kaže Bilić o najboljem igraču, koji je ljutito udarao po svlačionici (ne saigrače nego predmete) nakon poraza 0:3 od Southamptona.

"I on je nezadovoljan kao i ja, i to je dobro. Želi da momčad bude kao lani, a i sam je prošle sezone u ovo vrijeme imao tri gola i tri asistencije."

Bilić očekuje i veći doprinos pojačanja Simonea Zaze, koji je posuđen za pet miliona funti, a u prve četiri utakmice ostao je bez gola.

"On je definitivno dobar igrač, ali došao je iz velikog kluba u novu državu. A novim igračima treba malo vremena. A ktome u Juventusu nije igrao i nije bio sasvim spreman."

"Pa sjetite se Dennisa Bergkampa, kojem je trebala, ne znam, godina dana? A prvi je gol zabio u sedmom nastupu za Arsenal, te nakon odlaska iz kluba dobio spomenik!" 

Učitaj još novosti