27. 11. 2016 - 11:29
Priča dana u MMA svijetu: Pogledajte kako je Whittaker...
907
Shares
Priča dana u MMA svijetu: Pogledajte kako je Whittaker spektakularno sredio Brunsona

MOMAK S NOVOG ZELANDA POSLAO JASNU PORUKU

Priča dana u MMA svijetu: Pogledajte kako je Whittaker spektakularno sredio Brunsona

Fightsite
27. 11. 2016 - 11:29
0
Shares

Fenomenalni Robert Whittaker priča je dana u MMA svijetu, a vi imate priliku pogledati kako je savladao Dereka Brunsona, koji je na njegov domaći teren došao kao favorizirani borac, a odlazi kao nokautiran i poražen.

25-godišnji momak rodom s Novog Zelanda je poslao poruku svim borcima srednje kategorije kako osim onih renomiranih boraca iz vrha postoji jedan koji može isto što i oni. Australija nakon Georgea Sotiropoulosa ponovo ima borca koji oduševljava nastupima i rezultatima i s pravom grabi prema samom vrhu divizije.

Protiv Dereka Brunsona je prezentirao izdržljivost, rad nogu i vrhunsku tehniku, ali i lavovsko srce zbog samog pristupa kojim je ušao u borbu, bez straha, ali uz potreban respekt prema Brunsovoj snazi i eksplozivnosti.

Nakon borbe je kratko samo rekao kako je poslao poruku te da je ovdje zato da bi ostao. Prozvati nije htio nikoga osobno, rekao je samo da je spreman za vrh. A koga god mu UFC da, vjerovatno neće pogriješiti. Pogledajte kako je riješio Dereka Brunsona i poslušajte što je još rekao nakon borbe.

Učitaj još novosti