30. 11. 2016 - 15:38
UFC ostaje bez bivšeg teškaškog prvaka i jednog od...
907
Shares
UFC ostaje bez bivšeg teškaškog prvaka i jednog od najpoznatijih boraca?

NEZADOVOLJAN STATUSOM

UFC ostaje bez bivšeg teškaškog prvaka i jednog od najpoznatijih boraca?

Sport.ba/Fightsite.hr
30. 11. 2016 - 15:38
0
Shares

Fabricio Werdum je samo jedan u nizu boraca koji su nezadovoljni tretmanom koji UFC prakticira nad njima. Bivši teškaški prvak otišao je toliko daleko da je već počeo razmišljati o drugim opcijama koje bi mu se mogle otvoriti po isteku postojećeg ugovora.
 
"Sram me je ovo reći, ali svejedno hoću. Bio sam u New Yorku kako bi razgovarao sa sponzorima i bio upitan za ulogu gostujućeg borca, ali su me na kraju odbili. Čak je došlo do toga da mi je moj menadžer morao kupiti kartu za event. To mi se nikako nije svidjelo. Zamislite, bivši prvak, a nemam kartu. Nezadovoljan sam, osjećam se isključeno", izjavio je Werdum na Resenha Black Belt podcastu.
 
Zbog takvog ponašanja Brazilac bi mogao sreću potražiti u nekoj drugoj promociji.
 
"Ne znam hoću li obnoviti ugovor jednom kada mi istekne. Puno se toga se može dogoditi, ali reći ću ovo, ja sam osoba koja 100% stoji uz kompaniju. Na mene se uvijek može računati, ali kada to nije obostrano, onda ni ja ne mogu biti takav. Kada sam sretan učinit ću sve kako bi stvari ispale što bolje, ali kada nisam, a trenutno nisam zadovoljan UFC-om, teško je biti takav", poručio je pak u razgovoru s Combateom pa nastavio:
 
"Planiram se boriti još 2-3 godine, uvijek to kažemo, no nikada zapravo ne možemo stati. Ne mogu potvrditi ništa vezano uz ugovor, samo želim učiniti pravu stvar. Možda dobijem bolju ponudu od neke druge organizacije kada mi istekne ugovor, ne znam. Za sada nisam primio niti jednu. Tko zna, možda u budućnosti budem opet sretan u organizaciji za koju radim, možda ostanem, možda odem, a možda i prestanem sa svime", zaključio je brazilski borac.
 
Podsjetimo, Werdum svoj idući nastup ima na UFC-u 207 koji nas očekuje 30. decembra. “Vai Cavalo” će se tom prigodom ponovo susresti s još jednim bivšim prvakom – Cainom Velasquezom.

Učitaj još novosti