10. 12. 2016 - 09:46
Ipak ništa od transfera u Tursku: Melisa Brčaninović će i...
907
Shares
Ipak ništa od transfera u Tursku: Melisa Brčaninović će i dalje igrati za Jedinstvo

PROPAO DOGOVOR

Ipak ništa od transfera u Tursku: Melisa Brčaninović će i dalje igrati za Jedinstvo

10. 12. 2016 - 09:46
0
Shares

Košarkašica Melisa Brčaninović (17) vratila se u Jedinstvo BH Telekom i do daljeg će igrati za tuzlanski klub u kojem je počela karijeru, saznaje Fena.

Brčaninović je sredinom oktobra otišla u turski Galatasaray, gdje je trebala potpisati profesionalni ugovor, ali do transfera nije došlo.

- Melisa će nastaviti igrati za Jedinstvo BH Telekom. Iako je ugovor s turskim klubom potpisan, „papiri“ nisu ni došli u Galatu. Sve je dugo trajalo, a njihovo razmišljanje bilo je da ona za sada igra za mlađe selekcije, što nije bilo naznačeno u ugovoru. Smatrali smo da nije dobro da Melisa ima dužu pauzu, pa smo tražili raskid ugovora koji, faktički, nije ni stupio na snagu. Sve se okončalo bez problema i moja kćerka će, u stvari, nastaviti do daljeg igrati za svoj klub - izjavila je za Fenu Melisina majka i trenerica Jedinstva BH Telekoma, Mara Lakić - Brčaninović.

Tuzlanke večeras u Tuzli u 18 sati igraju protiv Brčanke, a Melisa će „preskočiti“ utakmicu kako ne bi rizikovala novu povredu zgloba, rečeno je Feni.

Učitaj još novosti