22. 01. 2017 - 23:36
Cijelu Europu muči jedna stvar: Conte jedini ima odgovor!
907
Shares
Cijelu Europu muči jedna stvar: Conte jedini ima odgovor!

ON NE IDE NIGDJE

Cijelu Europu muči jedna stvar: Conte jedini ima odgovor!

22. 01. 2017 - 23:36
0
Shares

Chelsea je pobijedio Hull City s 2:0, a priča dana u Londonu je povratak Diega Coste u momčad Antonija Contea. Španjolac je postigao prvi pogodak na utakmici, a proslavom je poručio da mu je više dosta glasina o transferu o odlasku iz Chelseaja.

"Iskreno, nisam vidio Costinu proslavu gola jer sam u to vrijeme i sam slavio. Kada postignemo pogodak, moje proslave mogu biti opasne za moje pomoćnike... Važno je postizati pogotke i proslavljati ih," rekao je nakon utakmice Antonio Conte pa je nastavio pričati o svom napadaču:


"Diego je odigrao dobru utakmicu, nadam se da će s ovom utakmicu prestati sve špekulacije o njemu, o mom odnosu s njim, o Chelseaju . Mislim da smo pokazali da smo ujedinjena momčad i mislim da je to prava vrijednost koja nam pomaže da ostanemo na vrhu."

"Diego ima još dvije godine ugovora s Chelseajom. Mislim da s tom činjenicom trebaju prestati sve glasine o transferu . Ponavljam: Sretan je u klubu i voli igrati za Chelsea. Novi ugovor? Ne znam, takva odluka se mora donijeti u suradnji s klubom. Ponavljam, ne vidim nikakav problem s Diegom i njegovim ugovorom."


Osim Arsenala , svi Chelseajevi konkurenti su u posljednjem kolu prosuli bodove. 

"Osam bodova prednosti? Ostalo nam je još 16 utakmica, znamo da će nam biti teško do samoga kraja. Bilo je važno iskoristiti ovu situaciju u kojoj su naši protivnici izgubili bodove i pobijediti. Ali prvenstvo će sigurno biti teško do samoga kraja. Sjajno je biti na ovoj poziciji jer nas na početku sezone nitko nije podržavao."

Utakmicu je obilježio težak sudar Hullovog veznjaka Ryana Masona u sudaru glavom s Garyjem Cahillom. 

"Svi u Chelseaju žele Masonu brz oporavak, nadamo se da ćemo ga uskoro ponovno gledati na terenu. Bio je to težak sudar s Garyjem koji se nije dobro osjećao u prvom poluvremenu, ali smo odlučili nastaviti s njim," završio je Conte.

O stanju svog igrača je nakon utakmice izvijestio Hullov trener Marco Silva.

"Ne znam je li budan. Doktori su mmi rekli da je u bolnici, čekamo nove vijesti," rekao je nakon utakmice Marco Silva .

"Očekujem da će ostati u bolnici. Nadam se da ozljeda nije ozbiljna, vidjet ćemo što će biti."

Učitaj još novosti