27. 02. 2017 - 21:07
Član zlatne generacije iz 2014. godine zbog povrede završava...
907
Shares
Član zlatne generacije iz 2014. godine zbog povrede završava karijeru?!

Član zlatne generacije iz 2014. godine zbog povrede završava karijeru?!

27. 02. 2017 - 21:07
0
Shares

Nešto se čudno dešava sa Mariom Goetzeom, a danas smo dobili i konkretnu informaciju. Nekadašnji reprezentativac Njemačke primoran je da obustavi sve fudbalske aktivnosti na neodređeno vrijeme zbog "metaboličkog poremećaja".

Samo 11 nastupa člana zlatne šampionske generacije Pancera sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. ove sezone, po povratku iz Bayerna, bili su alarm sam po sebi. Nije Goetze bio pošteđen ni oštrih kritika javnosti, ali poslije objavljenih ljekarskih nalaza utisak je da one nikako nisu bile na mjestu.

Milioneri su se oglasili zvaničnim saopštenjem poslije najnovijih saznanja.

"Borussija će morati u narednom periodu da igra bez Marija Goetzea. Član šampionske generacije sa Svjetskog prvenstva mjesecima se muči sa povredom mišića, što je bio povod da ljekarski tim prouči razloge ove pojave. Analizom je utvrđeno da se radi o metaboličkom poremećaju, zbog kojeg je neophodno da Goetze odmah prekine sa treninzima i fudbalskim aktivnostima", saopštili su iz tima.

Mario Goetze se nada skorijem povratku na teren.

“Svakodnevno sam podvrgnut terapijama i učiniću sve da se što prije vratim u trenažni proces“, poručio je Goetze.

Ipak, mnoge je njegov slučaj podsjetio na Sebastiana Deislera koji je svojevremeno kao najbolji igrač Herthe prešao u Bayern, a onda poslije pet godina i brojnih povreda koljena u Minhenu okončao karijeru u 26. godini, nakon što je zapao u depresiju.

Bila bi šteta da Goetze krene istim stopama.

Učitaj još novosti