28. 02. 2017 - 23:48
ISPROZIVAO KOLAŠINCA: Mogao sam osvojiti Zlatnu loptu, ali mi...
907
Shares
ISPROZIVAO KOLAŠINCA: Mogao sam osvojiti Zlatnu loptu, ali mi je on okončao karijeru! (VIDEO)

ISPROZIVAO KOLAŠINCA: Mogao sam osvojiti Zlatnu loptu, ali mi je on okončao karijeru! (VIDEO)

28. 02. 2017 - 23:48
0
Shares

Jese je trebao biti ulog za budućnost. Vrlo mlad se probio u prvi tim Kraljeva, ali je povreda koju je zadobio prije skoro dvije godine sve pokvarila.

Tada je u duelu Lige prvaka Sead Kolašinac startovao na mladog španskog igrača. U prvi mah je izgledalo da je to samo jedan od stotina faulova koje vidimo svaki dan, ali je za Jesea to umalo bio kraj karijere.
 
“Prije nekoliko godina rekao sam da mogu osvojiti Zlatnu loptu. Danas je to komplikovanije. Povreda u martu 2014. godine mi je usporila karijeru. To nije opravdanje, već realnost. Oporavak je trajao čak devet mjeseci, a nakon toga mi je trebalo dugo vremena da počnem igrati. Ne volim sebe porediiti sa drugima, ali siguran sam, da nije bilo te povrede, da bi danas bio jedan od nosilaca igre u Realu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Real, klub koji me je stvorio. Dugujem mnogo Real Madridu. U srijedu navečer ću imati veliko poštovanje i divljenje prema Real Madridu koji mi je pružio sve kada sam bio mladi fudbaler. Real mi je nametnuo karakter i disciplitu kroz deset godina u tom klubu”, rekao je Jese.

 

 

Učitaj još novosti