02. 05. 2017 - 09:33
SRAMOTNE SCENE:Igrač udario trenera, Đaletić i Pavićević se...
907
Shares
SRAMOTNE SCENE:Igrač udario trenera, Đaletić i Pavićević se sukobili na konferenciji za medije (VIDEO)

SRAMOTNE SCENE:Igrač udario trenera, Đaletić i Pavićević se sukobili na konferenciji za medije (VIDEO)

02. 05. 2017 - 09:33
0
Shares

Trener košarkaša Mornara Đorđije Pavićević i trener Budućnosti Igor Đaletić našli su se u klinču na konferenciji za medije poslije prvenstvene utakmice.

Košarka je definitivno u drugom planu u borbi za šampiona Crne Gore. U četvrtom meču koji je Mornar dobio Budućnost sa 82:66 i izjednačio u seriji viđene su ružne scene.

 
Posljednje dvije utakmice donijele su mnogo polemika - Mornar se poslije trećeg susreta žalio na suđenje, iz Budućnosti su se čule žalbe na nedostatak poštovanja prema klubu iz Podgorice.

- Bila je to sramna završnica. Nisam zaslužio ovakav odnos Mornara, a pre svega takav odnos nije zaslužila Budućnost. Imamo peti meč, pa ćemo da vidimo, rekao je Igor Đaletić.

Međutim, ni tu nije bio kraj pošto je na konferenciji za medije došlo do verbalnog sukoba trenera Đorđije Pavićević i Igor Đaletić.

Razlog je bio taj što je Pavićević tvrdio da ga je kapiten Budućnosti Suad Šehović udario tokom meča, kraj aut-linije.

- Kada te moj kapiten bude udario onda ćeš doći da mi pričaš sram te bilo, a tvoj kapiten je mene udario na aut-liniji", započeo je konverzaciju Pavićević, na šta mu Đaletić nije ostao dužan.

- Ja se u to ne mešam", odgovorio je kratko što je dodatno razbjesnilo trenera Moranara.
Uslijedila je žučna rasprava, a cijeli događaj zabilježile su kamere.

 

Učitaj još novosti