02. 05. 2024 - 14:17
Modrić "skinuo" apsolutnu legendu Real Madrida: "Sad nazovite...
907
Shares
Modrić

Modrić "skinuo" apsolutnu legendu Real Madrida: "Sad nazovite nagradu po njemu"

02. 05. 2024 - 14:17
0
Shares

Bayern i Real Madrid odigrali su prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka neriješenim rezultatom 2:2. Luka Modrić susret na Allianz Areni započeo je s klupe, a u igru je ušao u 75. minuti utakmice umjesto Judea Bellinghama.

Tim pothvatom postao je najstariji nogometaš koji je igrao u europskim natjecanjima za madridski Real i tako "skinuo" rekord legendarnog mađarskog golgetera Ferenca Puskása. Modrić je u utorak imao 38 godina i 234 dana te je pet dana stariji nego što je bio Mađar 17. studenog 1965. godine kada je Real igrao protiv Kilmarnocka.Ovim pothvatom također je pretekao Roberta Carlosa po sveukupnom broju utakmica za Madriđane te se sada nalazi na 14. mjestu svih vremena i na petom mjestu ako se gleda samo Liga prvaka.

Ako će htjeti postati najstariji nogometaš Reala u povijesti (sva natjecanja), morat će produžiti ugovor s Kraljevskim klubom jer 9. rujna puni 39 godina, a ovaj rekord također drži Puskás s 39 godina i 36 dana.

Korisnici na Twitteru i Redditu ponovno uglas hvale Modrićevu dugovječnost i sposobnost igranja na najvišoj razini za najveći svjetski klub. Jedan je ispod objave Fabrizija Romana ponudio originalnu ideju.

"Sad nazovite nagradu po njemu", stoji u komentaru, dok drugi nadodaje: "Neizbježan je. I dalje izgleda fantastično".

Učitaj još novosti