06. 05. 2024 - 10:34
Novi prvak države želi Džeku i Vardyja
907
Shares
Novi prvak države želi Džeku i Vardyja

Novi prvak države želi Džeku i Vardyja

06. 05. 2024 - 10:34
0
Shares

Novopečeni prvak Slovenije Celje, prema svemu sudeći, nije odustao od kupovine neke od velikih zvijezda.Kolege sa slovenskog Sport Kluba nedavno su prenijele kako ovaj tim želi Luku Modrića, ali nekada najbolji igrač planete zahvalio se i rekao kako ima druge planove.

Sada Sport Klub donosi vijest kako su se čelnici ovog tima fokusirali na druge mete sa bogatim CV-jem, a nakon propale misije zvana “Luka Modrić” sada su odlučni da dres ovog tima obuče druga zvijezda.

Kako prenosi “Ekipa SN” čelnici ovog tima već su pokucali na vrata Oliviera Girouda kojem također ističe ugovor sa Milanom, baš kao što je to slučaj sa Modrićem u Realu, ali je Francuz već dogovorio uslove sa ekipom iz američke MLS lige, Los Angeles FC.

Predsjednik Celja Valerij Kototilo je istakao za slovenske medije kako sigurno neće odustati, te da je na njegovom radaru sada kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, ali i legenda Leicestera Jamie Vardy.

Njegov Leicester vratio se u Premiership i vodeći ljudi “Lisica” vide ga kao vođu u narednoj sezoni tako da su šanse za njegovim dolaskom dosta nerealne.Ko će na kraju obući dres ovog tima, ostaje da se vidi…

 

Učitaj još novosti