01. 05. 2024 - 12:55
AUUU, FILMSKI PREOKRET: Priča “Mbappe u Realu” ima novi...
907
Shares
AUUU, FILMSKI PREOKRET: Priča “Mbappe u Realu” ima novi zaplet, ipak nije sve gotovo?

AUUU, FILMSKI PREOKRET: Priča “Mbappe u Realu” ima novi zaplet, ipak nije sve gotovo?

01. 05. 2024 - 12:55
0
Shares

Fabrizio Romano nedavno je objavio da je sav fokus francuskog kapetana na prelasku u Real Madrid, ali predsjednik pariškog kluba zaintrigirao je javnost današnjom izjavom.

Dok s jedne strane talijanski insajder Romano tvrdi da je 25-godišnji Mbappé prelomio i odlučio se za Real Madrid, u redovima PSG-a stvari se ne čine takvima.

“Kylian Mbappé je vrlo zadovoljan svim razgovorima koje ima s Realom. Smatra se kako je samo pitanje vremena kada će saga biti završena“, piše Romano i nastavlja:

“Mbappé je donio odluku. To je Real Madrid i nema nikakvih dvojbi. Nikada nije imao namjeru pregovarati s drugim klubovima, od prvoga dana. Njegov potpuni fokus je na Real Madrid”.

Novi zaplet izazvala je današnja izjava predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija za BeIN Sport. On sugerira da nije sve gotovo.

“Imam dogovor s Kylianom Mbappeom, ali ne želim vam otkriti detalje sporazuma. Naravno da želim da nastavi s nama. On je najbolji nogometaš na svijetu i za njega je najbolje da ostane kod kuće“, rekao je

Učitaj još novosti