29. 05. 2015 - 18:24
Da li Atletico Madrid više ne računa na Mandžukića?
907
Shares
Da li Atletico Madrid više ne računa na Mandžukića?

Hrvatski reprezentativac na izlaznim vratima

Da li Atletico Madrid više ne računa na Mandžukića?

K. D.
29. 05. 2015 - 18:24
0
Shares

Španci špekulišu da Atletico Madrid više ne računa na Mandžukića.

Hrvatski reprezentativac posljednja tri mjeseca sezone nije zabio niti jedan pogodak i sve se glasnije počelo špekulisati da su na Vicente Calderonu nezadovoljni njime. Maštu španskih medija pobudila je i promjena izgleda eksterijera službene trgovine Atletico Madrida. Umjesto Mandže, navijače Atletica i prolaznike odsad zove fotografija turskog veznjaka Arde Turana.

Mundo Deportivo piše kako je zanimljivo i vrijeme mijenjanja fotografije. Prije se to u Atletico Madridu radilo nakon dovođenja nekog velikog pojačanja, a sada puno ranije. Službeno objašnjenje kluba jest da Turan nosi drugu kombinaciju, koju su Atleti ove sezone nosili na samo pet utakmica.

Mundo Deportivo tvrdi kako slika koju Mandžukić predstavlja u javnosti nije draga navijačima. Nagađaju da su glavni razlozi njegovog uklanjanja s mjesta "manekena" težak karakter, loši odnosi s navijačima, kao i slabo poznavanje španskog jezika.

Novinari tog lista podsjećaju da je Mandžukić već jednom "smijenjen". Trebao je biti glavna zvijezda na službenom obnavljanju ugovora s Volkswagenom, ali je zamijenjen nakon incidenta sa Sergijom Ramosom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Učitaj još novosti