14. 06. 2015 - 17:34
Otkriven pravi razlog zašto je Ancelotti dobio otkaz u Realu:...
907
Shares
Otkriven pravi razlog zašto je Ancelotti dobio otkaz u Realu: Ovo je šokiralo planetu

GALACTICOSI

Otkriven pravi razlog zašto je Ancelotti dobio otkaz u Realu: Ovo je šokiralo planetu

14. 06. 2015 - 17:34
0
Shares

Španjolski As objavio je zanimljivu vijest u kojoj navodi glavni razlog zbog kojeg je Carlo Ancelotti napustio Real Madrid. 

Madriđadni su sezonu završili na drugom mjestu i stigli do polufinala Lige prvaka, no takav rezultat nije zadovoljio vodstvo Reala i predsjednika Florentina Pereza.

As je pokušao dublje zagrabiti u priču i prema njihovim saznanjima, Ancelotti je dobio otkaz jer je u jednoj utakmici zamijenio Garetha Balea.

Uprava Reala upitala je Pereza na skupštini kluba zašto je smijenio Ancelottija, na što je ovaj odgovorio kako je 'izgubio povjerenje u njega'. Takav odgovor sve je začudio pa je iduće pitanje bilo - kako ste mogli izgubiti povjerenje u čovjeka koji je u svojoj prvoj godini osvojio četiri trofeja? Odgovor je bio još čudniji od prethodnog.

- Ne znam!

Nakon toga svojim je direktorima pokušao objasniti kako se Ancelotti nije korektno odnosio prema Garethu Baleu, prema njegovim riječima 'strateški važnom igraču za momčad'.

- Kada sam prišao Ancelottiju i pitao ga zašto je to učinio, nije mi znao odgovoriti, zato je izgubio moje povjerenje - kazao je Perez. Predsjednik Reala postavio je pitanje Ancelottiju nakon što je Velšanina zamijenio na Mestalli u 71. minuti utakmice. Izvori bliski svlačionici otkrili su kako je Perez rekao Talijanu nešto u stilu, 'maknuti Balea je direktan napad na mene'.

Koliko ima istine u cijeloj priči ostaje za vidjeti, ali sigurno pokazuje koliko u Realu računaju na Garetha Balea i koliko je Velšanin zapravo važan u budućnosti za klub.

Učitaj još novosti