23. 11. 2015 - 20:07
Pjanić ne želi u Barcelonu: "Ne zanima me taj transfer"
907
Shares
Pjanić ne želi u Barcelonu:

REPREZENTATIVAC BIH

Pjanić ne želi u Barcelonu: "Ne zanima me taj transfer"

23. 11. 2015 - 20:07
0
Shares

U utorak se u četvrtom kolu Lige prvaka sastaju Roma i Barcelona. 

Katalonci mogu izvući i bod iz ovog susreta te ostaju i dalje prvi u skupini. 

Igrači Vučice moraju ići na pobjedu kako bi u zadnje kolo ušli s prednošću protiv Bayera. 

"Barceloni je i bod dovoljan za prvo mjesto, a nama je svejedno - remizirali ili izgubili. Moramo pobijediti kako bi kontrolirali situaciju. Znamo da teško tko pobijedi na Camp Nou, ali mi ćemo pokušati. Barcelona ima fantastične igrače, sjajnog trenera i legendarni stadion. Bit će teško, ali mi ćemo dati sve od sebe. Barcelona nije nepobjTrebat će nam i nešto sreće, ali najviše moramo vjerovati u sebe. ediva, istina je da pobjeđuju često, ali ponekad i izgube. Nogomet je sjajan upravo zato što je nepredvidljiv," rekao je na konferenciji za medije trener Rome Rudi Garcia koji još uvijek nije siguran hoće li zaigrati kapetan momčadi Daniele de Rossi.

"Nakon treninga ćemo odlučiti. Ova je utakmica važna, ali neću ga koristiti ako postoji rizik da ga ponovno izgubimo na šest utakmica."

Barcelona će pokloniti najviše pažnje našem reprezentativcu Miralemu Pjaniću kojeg su povezivali za katalonski klub nekoliko puta. 

"Barcelona je naravno favorit u grupi, ali mi smo u prvoj utakmici pokazali da možemo igrati s njima. U sutrašnjoj utakmici moramo iskoristiti prilike koje napravimo. Igrati na Nou Campu je uzbudljivo za svakog nogometaša. Nama nedostaje nekoliko igrača, ali ćemo im svejedno pokušati odgovoriti, svakako imamo dovoljno veliku momčad da im možemo parirati. Težak su protivnik, ali ćemo napraviti sve da im stvorimo probleme. Mislim da se moja uloga na terenu neće promijeniti zbog ozljeda, ali to je na treneru da odluči," rekao je Pjanić, a potom se osvrnuo na glasine koje su se u ponedjeljak pojavile u talijanskim medijima. Naime, Gazzetta piše da upravo Barcelona želi dovesti Pjanića i to kao zamjenu za Xavija, te da je Romi spremna ponuditi 40 milijuna eura.

"Ne obraćam pažnju na glasine o transferu. Želim odigrati sjajnu sezonu s Romom," bio je kratak reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Učitaj još novosti