25. 04. 2024 - 21:21
UDARNA VIJEST! Livaković ‘bježi’ iz Fenerbahčea, režira...
907
Shares
UDARNA VIJEST! Livaković ‘bježi’ iz Fenerbahčea, režira transfer u velikana koji je mrski rival klubu iz Istanbula?

UDARNA VIJEST! Livaković ‘bježi’ iz Fenerbahčea, režira transfer u velikana koji je mrski rival klubu iz Istanbula?

25. 04. 2024 - 21:21
0
Shares

Hrvatski reprezentativac i golman Fenerbahčea, Dominik Livaković, gotovo pa sigurno će napustiti Tursku mnogo prije nego je to bilo ko mogao očekivati.

Nedavno se dogodio napad navijača Trabzonspora na nogometaše Fenerbahčea, a Livaković je definitivno bio jedan od igrača koji su izvukli onaj najdeblji kraj.

Hrvat je tada prvo pogođen nepoznatim predmetom u glavu u sudačkoj nadoknadi utakmice, da bi po završetku iste jedan od navijača Trabzona pesnicom u glavu udario bivšu zvijezdu Dinama.

Mediji iz Turske sada javljaju da je Livaković prelomio i donio odluku, te će karijeru nastaviti van Turske. Njegov naredni klub bi prema najnovijim informacijama trebao biti grčki velikan Olympiakos.

Podsjećanja radi, upravo Olympiakos je nedavno eliminisao ekipu Fenera u Konferencijskoj ligi. Bio je to dvomeč koji je obilovao tenzijama i jasno se može reći da je tim iz Grčke mrski evropski rival kluba iz Istanbula.

Na kraju sezone će sjajni Tzolakis napustiti Atinu, pa se tako ukazala prilika za dolazak novog čuvara mreže, Dominika Livakovića, za čiji transfer Olympiakos planira izdvojiti 5 milijuna eura…

Učitaj još novosti