29. 12. 2015 - 07:54
GLUPOST GODINE: Potpisao ugovor s Barcelonom i za sedam sati...
907
Shares
GLUPOST GODINE: Potpisao ugovor s Barcelonom i za sedam sati dobio otkaz

GUARDIOLA KOJI MRZI BARCU

GLUPOST GODINE: Potpisao ugovor s Barcelonom i za sedam sati dobio otkaz

29. 12. 2015 - 07:54
0
Shares

Barcelona je danas na svojoj zvaničnoj stranici objavila vijest da su na Nou Camp stigla tri nova fudbalera, od kojih je jedan Sergi Guardiola.

Sergi Guardiola će vjerovatno do kraja života proklinjati društvene mreže jer su ga par twittova koštali ugovora s Barcelonom.

Radi se o napadaču drugoligaša Alcorcona, koji je potpisao ugovor s katalonskim klubom, ali nikad nije niti stigao odraditi trening sa saigračima. Barcelona ga je mislila koristiti u drugoj ekipi (Barcelona B), ali su otkriveni njegovi neoprostivi grijesi.

Guardiola je deklarisani navijač Real Madrida, a u nekim od svojih tweetova vrijeđao je Messija, Barcelonu ali i Kataloniju i psovao je sve što ima veze s klubom sa Nou Campa.

“Ajmo Real, Katalonci su kur*etine”, napisao je između ostalog 24-godišnji napadač pred El Clasico prije dvije godine i kad se to razotkrilo ekspresno zaradio bijes navijača Barcelone.

Španski prvak nije dugo čekao, samo sedam sati i 13 mintua nakon potpisa ugovora je raskinuli su saradnju s prostakom. Uvrede na račun Barcelone i Katalonije nisu se mogle tolerisati…

 

Učitaj još novosti