28. 04. 2016 - 15:08
Mulalić pred Zrinjski: Pokazali smo šta možemo kad smo svi kao...
907
Shares
Mulalić pred Zrinjski: Pokazali smo šta možemo kad smo svi kao jedan

KONFERENCIJA U PLAVOM SALONU

Mulalić pred Zrinjski: Pokazali smo šta možemo kad smo svi kao jedan

28. 04. 2016 - 15:08
0
Shares

Zbog prvomajskih praznika derbi meč 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine će u sutra igrati Željezničar i Zrinjski.

Obje ekipe ovaj meč dočekuju u odličnoj formi i imaju razlog za zadovoljstvo uoči samog finiša sezone. Ipak, vremena za opuštanje nema, pa je pred obje ekipe težak posao ukoliko žele svoje ambicije pretvoriti u konačni uspjeh.

Povodom susreta koji se sutra od 20 časova igra na stadionu Grbavica, medijima se obratio trener Željezničara Edis Mulalić.

"Poslije derbija smo pokazali kad smo jedno šta možemo napraviti. Sutra nas čeka teška utakmica. Igramo sa ekipom koja je u vrhu. Pratili smo ih, skautirali i znamo odakle nam prijeti opasnost. Znamo im i slabije strane i u tom smjeru se spremamo", rekao je Edis Mulalić, šef struke Plavih dodavši:

"Svi su nam zdravi, nema kažnjenih osim Tiaga kojeg opet boli noga. Pozvao bih naše Manijake da svi budemo kao jedan. Mi ćemo dole dati sve od sebe, a i oni će gore to znam. Pokazali smo na Koševu, ako budemo svi kao jedan rezultat neće izostati."

Učitaj još novosti