29. 04. 2016 - 11:36
Procurili novi dresovi Barcelone i Real Madrida
907
Shares
Procurili novi dresovi Barcelone i Real Madrida

NOSTALGIJA

Procurili novi dresovi Barcelone i Real Madrida

29. 04. 2016 - 11:36
0
Shares

Procurili su u javnost novi dresovi Real Madrida i Barcelone za sljedeću sezonu.

Prvi dres Reala bit će u klasičnom izdanju, čisto bijeli s rubovima na rukavima i sponzorskim natpisom u grimiznoj kraljevskoj boji. Rezervni dres bit će klasično purpurni s bijelim sponzorskim natpisima.

61222975-real-madrid-dres

Barcelona se također odlučila za klasično izdanje, ali prvi put nakon deset godina bez sponzorskih natpisa, barem u prvoj seriji dresova. Razlog je taj što Barca još nije postigla dogovor s novim sponzorom. Katalonci nisu zadovoljni ponudom trenutačnog sponzora Qatar Airwaysa, a Katarani ne pristaju na zahtjeve Barcelone, pa su pregovori došli u pat poziciju.

U Nikeu očekuje da će se novi dres jako dobro prodavati, posebice u Španiji gdje ljubitelji fudbala tradicionalno najviše cijene dresove bez reklama. Osim toga, taj dres će izaći limitiranoj seriji, budući da se očekuje kako će Barca tokom ljeta ili početkom sezone sklopiti dogovor s novim sponzorom.

61222976-barcelona-dres

Barca je posljednji put nosila dres bez sponzorskog natpisa u sezoni 2005/06. Te je sezone osvojila svoj drugi naslov prvaka Evrope pod vodstvom trenera Franka Rijkaarda, a u igračkoj režiji brazilskog virtuoza Ronaldinha.

 

Učitaj još novosti