13. 08. 2016 - 15:47
Mourinho razočarao navijače: Ponekad nećemo napadati, već...
907
Shares
Mourinho razočarao navijače: Ponekad nećemo napadati, već igrati ružno!

ŽELI TROFEJE

Mourinho razočarao navijače: Ponekad nećemo napadati, već igrati ružno!

13. 08. 2016 - 15:47
0
Shares

Manchester United otvara novu sezonu u Premiershipu nedjeljnim gostovanjem kod Bournemoutha, a navijači 'crvenih vragova' s nestrpljenjem očekuju vdijeti kako će to United izgledati s novim menadžerom i nekolicinom novih velikih pojačanja. Jose Mourinho otkrio je da njegova ekipa - baš i neće napadati.

"Igrao sam nekoliko puta protiv Manchester Uniteda i United je znao često biti ekipa koja se brani. Kada sam bio na klupi Reala igrali smo u Madridu, a United je samo dvaput prešao centar. Rooney je stalno bio na lijevom boku i braio mog desnog beka. Manchester United je često bio momčad napadački orijentirana, ali takve momčadi moraju zabijati više golova nego što primaju", rekao je Mourinho pa dodao:

"Mi želimo osvajati trofeje. Za pobjeđivati u izoliranim utakmicama ponekad morate igrati ružno, ali za osvajanje trofeja morate igrati jako dobro", rekao je Mourinho pa nastavio sa svojevrsnim pravdanjem:

"Ulazim u sezonu tako da mi neki od ključnih igrača imaju tek osam treninga s timom. Jednostavno je nemoguće sada biti na najvišoj razini."

Navijači Uniteda ipak ovakve najave nisu s radošću dočekali, jer im je dosta izostanka iz samog vrha engleskog nogometa.

Učitaj još novosti