25. 09. 2016 - 20:18
De Boer: Razočaran sam, Kondogbia i Brozović moraju naučiti...
907
Shares
De Boer: Razočaran sam, Kondogbia i Brozović moraju naučiti slušati!

NAKON REMIJA S BOLOGNOM

De Boer: Razočaran sam, Kondogbia i Brozović moraju naučiti slušati!

25. 09. 2016 - 20:18
0
Shares

Inter je razočarao svoje navijače remijem 1:1 protiv Bologne. Trener milanske momčadi Frank de Boer bio je razočaran što njegova ekipa nije uspjela uzeti sva tri boda. 

"Jako smo željeli pobjedu i razočaran sam što nismo uzeli sva tri boda. Bili smo dobri u prvih 20 minuta, ali u zadnjih 20 smo pali. Fizički su neki igrači bili umorni. Međutim, zadovoljan sam kako moja momčad radi", rekao je Holanđanin, koji je protiv Bologne izavdio Geoffreya Kondogbiju već u 28. minuti: 

"Jednostavno ne želi slušati. Jutros smo razgovarali i opet ponavlja neke stvari. Nije prvi put da imam razgovore s njim. Mora igrati jednostavnije i znati kada držati loptu, a kada ju odmah proslijediti dalje. Nažalost, uvijek ponavlja iste greške", rekao je De Boer pa se dotakao i Gabigola, koji je debitirao ulaskom s klupe:

"Veliki je pritisak na njemu i sigurno nije lako takav ući u utakmicu. S obzirom na sve to, odigrao je jako dobro. To je tek prvi put da je na terenu i mogu biti sretan."

Marcelo Brozović je još uvijek na svojevrsnoj 'ratnoj nozi' s novim trenerom, prenosi Goal.com. 

"Igrači moraju znati da sam ja sada trener Intera i ja donosim odluke. Kako s Brozovićem, tako sada i s Kondogbijom. Jasno, to su i dalje dva jako dobra igrača, ali moraju znati da se u nogometu ponekad morate mijenjati."

Učitaj još novosti