15. 10. 2016 - 12:46
Kinezi stvaraju novi Mančester Siti
907
Shares
Kinezi stvaraju novi Mančester Siti

INTER NA TOM PUTU?!

Kinezi stvaraju novi Mančester Siti

Sportske.net
15. 10. 2016 - 12:46
0
Shares

Na Apeninima tvrde da su Interovi Kinezi, tačnije novi vlasnici, mnogo moćniji od onih koji slove za nove vlasnike Milana. Ovde nema nikakve tajne, u pitanju je moćni "Saning" koji ima "befel" vlade da ulaže ogromne sume u evropski fudbal i da na taj način promoviše Kinu.

Kineska korporacija je spremna na velika ulaganja u timu, juče smo ovde pisali o zimskom prelaznom roku, kada će probati da dopune selekciju i ojačaju spoljne pozicije u ekipi.

Ali, ono pravo bi trebalo da usledi u letnjem prelaznom roku.

I to neće biti obični transferi, Kinezi ciljaju najveće zvezde, imaju novac da ih dovedu, ali već na prvi pogled izgleda da su u pitanju nemoguće misije.

Jedna meta je Luis Suarez za koga su navodno spremni da plate Barseloni stotinak miliona, no Urugvajac je pred potpisom novog ugovora i teško da će napustiti Kataloniju.

Kun Aguero je već potpisao, odnosno produžio vernost Mančester Sitiju, posle isteka ugovora vratiće se u Argentinu.

Ali, sama činjenica da Inter ima ogroman novac čini ih ravnopravnim takmacom na tržištu, ovakva sredstva može u Italiji da uloži eventualno još jedino Juventus, ali oni imaju spakovanu ekipu i već sada najavljuju da će samo realizovati započete poslove oko Vitsela i Betankura, i eventualno dovesti još jednog napadača.

Inter bi prvo trebalo da se vrati u Ligu šampiona, sa nekoliko zimskim pojačanja, poput Hektora, nemačkog reprezentativca iz Kelna i Vidala iz Barselone i uz najavljeni dolazak Džeksona Martineza, oko koga se stalno spekuliše, čini se da bi mogli da budu dovoljno jaki da se plasiraju u prva tri.

Povratak u Ligu šampiona je veliki cilj ove godine, smatraju da će lakše privući one najbolje igače, ako budu deo evropske elite već naredne sezone.

Kako rekosmo, novca ima, spremnost za ogromne transfere postoji, "Saning" je već kupio Žoao Marija za 40 miliona i prosledio ga Interu, stigao je i "Gabigol", zadržali su Ikardija, osnova postoji.

Sa novcem je sve jednostavnije i brže, primeri Sitija i Pari Sen Žermena su ilustrativni...

Učitaj još novosti