19. 10. 2016 - 16:53
Hajduk dobio nezapamćenu kaznu zbog prijetnji i rasizma
907
Shares
Hajduk dobio nezapamćenu kaznu zbog prijetnji i rasizma

OGROMNA KAZNA

Hajduk dobio nezapamćenu kaznu zbog prijetnji i rasizma

Index.hr
19. 10. 2016 - 16:53
0
Shares

Hajduk je saznao kaznu za uvredljivo skandiranje, nepročitanu poruku podrške Bruni Mariću, bakljadu i izlazak na teren u majicama koje nisu prijavljene HNS-u proteklog vikenda protiv Splita.

Hajduk će platiti najveću kaznu ove sezone - 50 tisuća kuna. Uz to, dobio je i posljednje upozorenje pred pražanjenje tribina Poljuda!

Podsjetimo, Hajduk se nije uključio u HNS-ovu kampanju podrške sucu Bruni Mariću, koji je prošlog tjedna pretučen u Stobreču. U to ime suci su na utakmicama prošlog kola nosili majice s natpisom "Crveni karton nasilju, svi za jednog jedna za sve", a Hajdukovi čelnici za derbi sa Splitom udarili su kontru Savezu porukom "Stop nasilju u hrvatskom nogometu". Čelnici splitskog kluba na čelu s predsjednikom Kosom susret su pratili s navijačima na tribini, odakle su se sijevale prijetnje Mariću i ostalim sucima.

Navijači su skandirali "Mariću Srbine, čakija ti ne gine", "Dobit ćete batine"...

"Nedopustivo je da se klub tijekom utakmice nije ogradio od prijetnji, rasizma, ali i baklji koje su upadale u teren. Posebno jer je Hajduk recidivist", kazao nam je disciplinski sudac Pavičić. 

Učitaj još novosti