29. 10. 2016 - 11:46
Antonio Conte iskren: Bojim se da me ne izda srce!
907
Shares
Antonio Conte iskren: Bojim se da me ne izda srce!

STRESA I PREVIŠE

Antonio Conte iskren: Bojim se da me ne izda srce!

29. 10. 2016 - 11:46
0
Shares

Chelsea nakon devet kola drži četvrto mjesto Premiershipa s 19 bodova, isto koliko ima i Tottenham, ali Plavci imaju minimalno bolju gol razliku.

Ispred je samo vodeći vodeći trojac (City, Arsenal, Liverpool) s bodom više. Međutim, Chelsea je nekoliko puta ove sezone razočarao svoje najvijače pa tako menadžer Antonio Conte ističe kako se boji da ga ne izda srce. 

"Bojim se da me ne izda srce. Ovakve igre i rezultati me tjeraju da stavima na sebe uređaje koji će pratiti otkucaje mog srca na našim utakmicama", rekao je Italijan koji zbog tog stresa sve više želi paziti na svoje zdravlje:

"Uveo sam posebne treninge za sebe. Kad god imam vremena trćim 30, ili 40 minuta. Mijenjam rute. Imamo četiri terena i trčim često oko njih. Pokušavam u program ugurati i moj stručni štab. Pazim i na prehranu. Ništa si ne branim, ali tražim pravu ravnotežu između proteina, ugljikohidrata i masnoća", pojasnio je Conte koji je bio pod velikim stresom nakon poraza u velikim utakmicama protiv Arsenala i Liverpoola, ali sve je puno vedrije nakon uvjerljive pobjede protiv Manchester Uniteda, piše Goal. 

Učitaj još novosti