23. 11. 2016 - 10:07
Allegri: Pjanić je veliki igrač, morao je igrati drugačije!
907
Shares
Allegri: Pjanić je veliki igrač, morao je igrati drugačije!

LIGA PRVAKA

Allegri: Pjanić je veliki igrač, morao je igrati drugačije!

23. 11. 2016 - 10:07
0
Shares

I dok je Sevilla bjesnila na sudiju Clattenburga nakon poraza od Juventusa kod kuće s 3:1, trener italijanskog prvaka Massimiliano Allegri govorio je:

"Nije lako pobijediti ovdje treću ekipu La Lige. Prošli smo, ali u zadnjem kolu borimo se za prvo mjesto.

Sevilla je imala povike na sudiju zbog isključenja Vazqueza i jedanaesterca za Juve, čak je i trener Cesar Sampaoli bio isključen..

"Clattenburg? Nikad ne govorim o sudijama..."

"U decembru imamo dva cilja: ostati prvi u ligi i osvojiti Superkup protiv Milana u Dohi."

No, ni ovaj put nije propustio kritizirati svoje igrače: "Nismo bili ubojiti, moramo bolje u suparničkom petercu, bili smo konfuzni, Sevilla se dobro branila s desetoricom igrača."

Allegri je dao šansu i 16-godišnjem Keanu. Te odgovarajući na pitanje o njemu iznenađujuće rekao:

"Dybala je aut, Pjace još dugo neće biti. Napreduje, kao i svi, imao je vrhunac, pa pao, sad se vraća."

Marko, naime, još uopće ne trenira s momčadi nakon što mu je na utakmici u Zagrebu napukla fibula. Juve ga je pustio takvog da igra, potom mu pogrešno dijagnosticirao povredu (!?), iako su i klub i HNS kasnije pokušali zataškati slučaj, svaljujući krivicu na medije. Nije prošlo, jer i prije Islanda hrvatski su liječnici ponovili da je Juventus Pjaci pogrešno dijagnosticirao povredu, piše Goal.

Zbog toga se vjerovatno cijeli slučaj njegove povrede drži obavijen tajnovitošću. Primjerice, selektor Čačić objavljujući popis za Island rekao je da je pozvao Bradarića naknadno umjesto Pjace!? Kako je mogao očekivati Pjacu ako Marko uopće nije trenirao?! Pa je prije mjesec dana iz Juventusa izašla štura informacija da je "Pjacina povrjeda teža nego što se očekivalo i da će se za 3-4 sedmice znati više"! Prošlo je mjesec dana od toga, Marko i dalje ne vježba s momčadi, a kad Allegri najavi da ga još dugo neće biti, velike su šanse da više i neće zaigrati ove godine...

"Pjanić? Nije to bila jednostavna utakmica, igralo se dosta oštro, na snagu, pa je i on morao igrati drugačije. Velik je igrač, zasad ima četiri gola i četiri asistencije."

Claudio Marchisio zabio je iz jedanaesterca za 1:1. Prvi mu je to gol u Ligi prvaka od februara 2013.

"Mislio sam pucati nisko, ali teren je bio loš. Bojao sam se pucati visoko i imao sam sreće. Odahnuo sam kad je ušla. Bio sam umoran, nije lako igrati svaka tri dana."

Učitaj još novosti