07. 01. 2017 - 18:37
Griezmann zabio nakon tri mjeseca, Atletico uz sudijsku pomoć...
907
Shares
Griezmann zabio nakon tri mjeseca, Atletico uz sudijsku pomoć do trijumfa

LA LIGA

Griezmann zabio nakon tri mjeseca, Atletico uz sudijsku pomoć do trijumfa

07. 01. 2017 - 18:37
0
Shares

Atletico Madrid je teškom mukom slavio na gostovanju kod Eibara. Iako je momčad Diega Simeonea pobijedila s 2:0, rezultat nije baš slika pokazanog na terenu.

Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo domaćoj momčadi koja je kontrolirala igru. A imat će se na što i žaliti nakon utakmice jer su itekako oštećeni. Šime Vrsaljko je u prvome dijelu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali se izvukao jer sudija nije dosudio penal Eibaru. Zaradio je hrvatski defenzivac i žuti karton dok je bio na terenu, ispao je nekoliko puta od protivničkih igrača pa je Diego Simeone na poluvremenu uveo iskusnijeg Juanfrana.

Dodatni udarac za Eibar je bio pogodak Saula Nigueza u 54. minuti za vodstvo Atletica koji je postignut iz ofsajda. Filipe Luis je poslao odličan ubačaj u kazneni prostor s desne strane, ali je ponovljena snimka pokazala da je Saul u tom trenutku bio ispred protivničke odbrane.

Da se nakon utakmice ne priča o neregularnoj pobjedi potrudio se Antoine Griezmann pogotkom za konačnih 2:0 u 74. minuti. Odigrao je napadač povratnu loptu s Kevinom Gameirom i postigao svoj prvi prvenstveni pogodak nakon tri mjeseca i pet dana!

Atletico Madrid je četvrti u prvenstvu s devet bodova zaostatka za Realom.

Učitaj još novosti