27. 04. 2017 - 19:10
ŠEIK OD MALAGE PORUČIO: Smeće katalonsko neće prismrditi trofeju!
907
Shares
ŠEIK OD MALAGE PORUČIO: Smeće katalonsko neće prismrditi trofeju!

Na Pirinejima nikad nije dosadno

ŠEIK OD MALAGE PORUČIO: Smeće katalonsko neće prismrditi trofeju!

27. 04. 2017 - 19:10
0
Shares

Šeik Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani, iz vladajuće katarske dinastije, biznismen je i vlasnik Malage, a osim nogometnog kluba, omiljene igračke su mu trkaći konji.

Kočijaškim riječnikom ugledni se šeik osvrnuo na rasplet španjolskog prvenstva, u kojem je četiri kola prije kraja u tijeku mrtva trka za naslov između bodovno poravnatih Reala i Barcelone.

 Ali u tom fotofinišu, u prednosti za duljinu konjskog vrata je Real koji u zadnjem kolu gostuje upravo kod neopterećene Malage, a šeik Al Thani je na svom Twitter profilu na brojna pitanja hoće li tada pomoći Barceloni dodatnim zalaganjem, odgovorio:

"Smeće katalonsko neće prismrditi trofeju."

Barcelona ga je zbog toga prijavila udruzi prvoligaša, nogometnom savezu, Vijeću za sport i državnim tijelima za borbu protiv nasilja u sportu. 

 Ovo je bio nastavak skandala koji je počeo izjavom Malagina trenera Michela, Realove igračke legende i jedan od najvećih veznjaka svih vremana tog kluba. On je komentirao čuveni Realov meč iz 1992. protiv Tenerifea, kada je tu momčad vodio Jorge Valdano, također Realov nogometaški velikan. U gotovo identičnoj situaciji kao danas, Real je imao bod više od Barcelone i na poluvremenu je vodio 2:0, ali u drugom dijelu dolazi do preokreta koji donosi titulu Barceloni.

 

Učitaj još novosti