23. 03. 2024 - 21:10
BIVŠI PRVAK EVROPE: Bivši as Reala i Chelseaja napustio...
907
Shares
BIVŠI PRVAK EVROPE: Bivši as Reala i Chelseaja napustio suprugu jer je saznao da djeca zapravo nisu njegova

BIVŠI PRVAK EVROPE: Bivši as Reala i Chelseaja napustio suprugu jer je saznao da djeca zapravo nisu njegova

23. 03. 2024 - 21:10
0
Shares

Dvostruki šampion Engleske sa Chelseajem i proslavljeni kamerunski reprezentativac Geremi rastavio se od supruge nakon što su DNK testovi pokazali da on nije otac dvoje djece koje je rodila njegova supruga.
Geremi (45) je završio karijeru prije nekoliko godina, a umirovio se u svom Kamerunu. Posljednjih dana dospio je u fokus javnosti nakon što se ustanovilo da on nije otac djece koju je odgajao.

Prema sudskim dokumentima u Kamerunu, umirovljeni veznjak je saopćio kako je otac blizanaca zapravo prethodni muž njegove supruge Laure te je zbog toga podnio zahtjev za razvod.

U dokumentima, koji su procurili u mediju u Yaoundeu, navodi se da je Laura "uništila mir i sklad u porodici" te da je zato odlučio podnijeti zahtjev za razvod.

Blizanci su rođeni četiri godine prije nego se par vjenčao 2008. godine. Geremi je dodao da ga je njegova supruga Laura "psihički oštetila" te da je doživio "veliki emocionalni šok".
Otkriće nakon DNK testova je opisao kao "ozbiljno kršenje dužnosti braka".
Geremi je inače za Kamerun nastupio 118 puta, a osvojio je olimpijsko zlato u Sydneyu 2000. godine te je bio i prvak Afrike. Sa ekipom Chelseaja u zlatnoj eri s Joseom Mourinhom dva puta je bio prvak Engleske. Osvajao je i La Ligu s Real Madridom, a s Kraljevskim klubom je postao i prvak Evrope u dva navrata.

Osim Chelseaja i Real Madrida, Geremi Njitap je igrao za Newcastle, Middlesbrough, Ankaragucu...

(klix.ba)

Učitaj još novosti