19. 03. 2015 - 19:40
VIDEO: Bolesni perverznjak: Jedan od najboljih sportista...
907
Shares
VIDEO: Bolesni perverznjak: Jedan od najboljih sportista svijeta zgrozio javnost

Michael Phelps

VIDEO: Bolesni perverznjak: Jedan od najboljih sportista svijeta zgrozio javnost

Jutarnji list
19. 03. 2015 - 19:40
0
Shares

Olimpijac Michael Phelps još jednom se našao u središtu skandala, nakon što j e Kim Petro iz New Yorka, punašna 36-godišnja domina bujnih grudi ispričala kako je provela burnu noć sa slavnim plivačem.

Pritom je otkrila sve prljave detalje u vrućoj noći: između ostaloga, da joj je Phelps platio da po njemu urinira te kako je nosio žensko donje rublje.

Za The National Enquirer Petro je ispričala kako ju je Phelps kontaktirao u veljači 2013. i isplatio joj 900 dolara kako bi došla u sobu hotela 'The London' na Manhattanu. Javio joj se nakon što je na internetu objavila oglas: 'Prirodna, bujna, s oblinama na pravim mjestima... Vrijeme sa mnom je dobro provedeno vrijeme. Ništa me ne može šokirati. Ne budi sramežljiv'.

Kad mi je rekao da popijem vode prije nego li dođem u hotel, znala sam što ću mu raditi - ispričala je Petro te dodala kako se Phleps odmah skinuo te je na sebi imao žensko donje rublje.

Tada su, tvrdi domina, 'popušili malo trave i bacili se na posao'. Cijela priča objavljena je samo nekoliko mjeseci nakon što je Taylor Lianne Chandler, rođena kao muškarac, ispričala o svojoj seksualnoj vezi sa slavnim plivačem, posebice o prvom spoju na kojem su se seksali u javnom zahodu na poluvremenu jedne utakmice.

Michael Phelps je na svom Instagramu u veljači objavio kako se zaručio sa svojom djevojkom Nicole Johnson, bivšom kalifornijskom misicom.

Učitaj još novosti