16. 05. 2015 - 20:28
Crystal Palace pokvario Gerrardovu oproštajnu žurku
907
Shares
Crystal Palace pokvario Gerrardovu oproštajnu žurku

PREMIER LIGA

Crystal Palace pokvario Gerrardovu oproštajnu žurku

16. 05. 2015 - 20:28
0
Shares

Anfield Road je na spektakularan način pozdravio kapitena Stevena Gerrarda uoči početka današnje utakmice, fantastična atmosfera na tribinama, stvoreni su svi uslovi da se kapiten oprosti od svoje publike u velikom stilu, ali to nisu dopustili fudbaleri Crystal Palacea.

Liverpool je po ko zna koji put ove sezone pokazao svoje slabosti i dozvoli sebi da izgubi utakmicu od Orlova.

Da bude još crnje, 'Redsi' su poveli na vrijeme i to ni iz čega. Adam Lallana je iskoristio jednu grešku odbrane gostiju sredinom prvog poluvremena i doveo Liverpool u vodstvo. Velika radost domaćih, gol je, logično, posvećen Gerrardu.

Međutim, od tog trenutka Palace počinje ozbiljno ugrožavati gol Mignoleta, gol je visio u vazduhu i mreža belgijskog čuvara mreže se zatresla u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Jason Puncheon je jedan od najvećih majstore za slobodnjake u Premijer ligi, dokazao je to i danas, pogodio je sami ugao - 1:1.

Na isteku sata igre, totalni šok na Anfieldu. Wilfried Zaha trese mrežu Mignoleta nepuni minut pošto ga je Alan Pardew uveo u igru.

U sudijskoj nadoknadi vremena, gosti su dobili priliku da sa penala pobjedu učine ubjedljivijom. Glen Murray je promašio jedanaesterac, ali se ispravio nakon odbijenca za konačnih 1-3.

Liverpool je ostao pet na tabeli, Crystal Palace će sezonu završiti kao 12. tim u ligi.

 

Učitaj još novosti