30. 09. 2015 - 21:36
"Pokušaji da se destabiliziju Horde zla i bordo klub su...
907
Shares

SAOPŠTENJE

"Pokušaji da se destabiliziju Horde zla i bordo klub su osujećeni, jači smo nego ikada!"

30. 09. 2015 - 21:36
0
Shares

Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti.

Mi saopštenje prenosimo u cijelosti:

Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo, tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge. 

Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b. 

U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud. 

Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor. 

Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.

Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla.

Učitaj još novosti