11. 04. 2016 - 13:17
Leicesterov div slavi plasman u Ligu prvaka, ali evo kako...
907
Shares
Leicesterov div slavi plasman u Ligu prvaka, ali evo kako engleski lider može ostati i bez toga

HUTH PRERANO SLAVI

Leicesterov div slavi plasman u Ligu prvaka, ali evo kako engleski lider može ostati i bez toga

Index.hr
11. 04. 2016 - 13:17
0
Shares

Robert Huth, nezamjenjivi Leicesterov branič i jedan od najzaslužnijih što je njegov klub uvjerljivi engleski lider, stekao je reputaciju duhovitog tviteraša, koju je potvrdio najnovim postom na toj društvenoj mreži.

"Da! Liga prvaka je osigurana! Bolje mi je da počnem vježbati Rabonu."
 
Udarac lopte nogom koja se postavi iza stajaće noge, koji Huth "počinje vježbati" za natjecanje među elitom, smatra se vještinom samo najvećih majstora, jer to je bio omiljeni potez Maradoni, voli ga Ronaldo, a u zadnje vrijeme Engleze je s njim oduševio Tottenhamov Lamela. 
 
Ali, u sjeni Huthove duhovitosti ostao je njegov pogrešni izračun da je Leicester pobjedom u Sunderlandu već osigurao mjesto u Ligi prvaka. To nije točno. Usprkos tome što je slavljem pet kola prije kraja prvenstva zadržao prvo mjesto s velikih sedam bodova prednosti ispred Tottenhama, Leicester ne samo da još nije osigurao naslov (nedostaju mu tri pobjede), nego teoretski nije osigurao ni mjesto u Ligi prvaka iduće sezone, točnije još uvijek se može dogoditi da bude četvrti i ne ode u LP.

Leicesterovom pobjedom i Unitedovim porazom kod Tottenhama, očajni United ostao je na petom mjestu s 19 bodova manje od lidera i čini se da Lisicama čak ni u najgorem raspletu nitko ne može oduzeti barem četvrto mjesto. Međutim, tako bi išli u kvalifikacije za elitno natjecanje i ne bi ga osigurali, kako Huth tvrdi.
 
Ali, ako bi se Leicester sunovratio na četvrto mjesto, tehnički i tako može ostati bez LP, u slučaju da se ispuni i drugi dio ovog najcrnijeg scenarija za vodeću momčad, a to je da uz njihov pad, Manchester City osvoji Ligu prvaka. Naravno, ovo sve znači da Leicester samo tehnički još nije osigurao Ligu prvaka iduće sezone, ali Huth je ipak malo požurio. 

Učitaj još novosti