23. 04. 2016 - 13:35
Rakitić o "slučaju Lovren": To treba ostati unutar naše...
907
Shares
Rakitić o

ŽELI ATMOSFERU KAO KOD NIJEMACA

Rakitić o "slučaju Lovren": To treba ostati unutar naše fudbalske porodice

23. 04. 2016 - 13:35
0
Shares

Barcelona je u prošlom kolu s 8:0 porazila Deportivo i time prekinula niz od četiri utakmice bez pobjede. Nizom kiksova je katalonska ekipa dopustila Atletico Madridu i Realu da se opasno približe, pa je borba za prvaka postala jako uzbudljiva. U subotu im na Camp Nou stiže Sporting Gijon, a Ivan Rakitić ističe da više nema mjesta pogreškama.

"Više nemamo pravo na pogrešku. Ni u prethodnim utakmicama nismo previše griješili, lopta nam jednostavno nije željela ući u gol. Mislim da nije riječ samo o našem padu jer svi se dodatno motiviraju kada igraju protiv nas. A što se umora tiče, ne bih se izvlačio na to. Osobno se osjećam odlično, nikad bolje," rekao je Ivan Rakitić u intervjuu tportalu.

Osvrnuo se fudbaler Barcelone i na saigrača iz reprezentacije Dejana Lovrena koji je javno prozvao izbornika Antu Čačića i time si vjerojatno zatvorio vrata reprezentacije na neko vrijeme.

"Takve stvari trebaju ostati unutar obitelji, mislim naše fudbalske. Trebamo se skupiti, svi mi igrači, i održati zajednički sastanak pa da se atmosfera podigne na nivo kakav imaju Nijemci," rekao je Rakitić, a potom naglasio kako nema namjeru jednoga dana zaigrati u hrvatskom prvenstvu.

"Kako sada stvari stoje, ali i kako je išla moja karijera, ne vidim se u toj priči. Osim toga, situacija u hrvatskom nogometu nije najbolja. Nekad mi je želja bila igrati."

Što poslije igračke karijere?

"Sljedeće ću sezone upisati trenersku školu i možda sportski menadžment. Ne bih htio početi s time pet do 12, da se nađem nespreman kada završim karijeru. ostat ću u nogometu jer je to moja najveća ljubav."

Učitaj još novosti