29. 05. 2016 - 21:18
"Hrvatska je među favoritima na Euru"
907
Shares

ŠIME VRSALJKO

"Hrvatska je među favoritima na Euru"

29. 05. 2016 - 21:18
0
Shares

Punu minutažu u dvoboju Hrvatske protiv Moldavije na desnoj je strani imao Šime Vrsaljko. 

On je po dobrom, starom običaju bio agresivan, razigran i napadački orijentiran. Vrsaljko se mogao upisati i u listu strijelaca, ali je jedan njegov pokušaj loba zapeo na stativi.

"Ova prijateljska utakmica svakako je bila dobar uvod u ono što nas čeka, sigurno i jedan dobar trening da vidimo na čemu svi skupa još moramo raditi. Radi atmosfere je bilo bitno pobijediti Moldaviju, a naša pobjeda je trebala biti još izraženija. Imali smo dosta prigoda, a te promašaje ćemo pripisati umoru", poručio je za Goal.com Šime Vrsaljko, pa dodao:

"Stvarno smo naporno trenirali i radili proteklih dana u Sv. Martinu na Muri kako bi što spremniji dočekali ono što nas čeka na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Osjetilo se malo umora, teško je bilo igrati u Koprivnici. No, kažem, mislim da smo to dobro odradili, sada se okrećemo novim treninzima."

Vaša očekivanja od Europskog prvenstva?

"Već sam rekao da smo po meni među favoritima za napraviti nešto ozbiljno u Francuskoj jer imamo stvarno ozbiljnu ekipu, ali i dovoljno samopouzdanja da visoke rezultatske domete."

Sve vas se češće veže i uz Napoli?

"Sada sam skoncentriran samo na reprezentaciju i to je jedino o čemu sada mogu i želim pričati", završio je Vrsaljko.

Učitaj još novosti