10. 08. 2016 - 22:40
Opći haos: Cijeli tim je u raspadu, niko ne želi da igra sa...
907
Shares
Opći haos: Cijeli tim je u raspadu, niko ne želi da igra sa Neymarom

NIKAD SLABIJI BRAZIL

Opći haos: Cijeli tim je u raspadu, niko ne želi da igra sa Neymarom

10. 08. 2016 - 22:40
0
Shares

Na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, reprezentacija Brazila u fudbalu ipak privlači najviše pažnje, iako se u fudbalu ne okupljaju najjači timovi svih zemalja u ovoj vrsti takmičenja.

Koliko je u zemlji fudbala važno da se osvoji olimpijsko zlato, dovoljno govori činjenica da su jednostavno natjerali Neymara i Barcelonu da se napadač nađe na spisku putnika na Olimpijske igre u Rio.

No, nakon prve dvije utakmice Brazil nema nijednu pobjedu i niti jedan postignut pogodak, što je za sve u ovoj fudbalskoj zemlji katastrofalna statistika. Bijesni su svi! Navijači, mediji, ali i od danas fudbaleri koji glavnog krivca vide baš u Neymaru od kojeg se očekivalo najviše.

Naime, fudbaleri koji igraju za Brazil su nezadovoljni nastupom Neymara, a kako prenose mediji u toj zemlji, došlo je do općeg haosa u svlačionici kada su se neimenovani saigrači obrušili na zvijezdu Barcelone. Također i legendarni Zico je istakao da Neymar nije spreman za posao kapitena.

„Kapiten našeg tima nije dorastao i treba mu oduzeti tu čast. Kakve su samo veličine bili kapiteni Brazila, pa to je nevjerovatno. Ono što Neymar radi je sramota i njegove misli uopšte nisu upućene ka fudbalu“, rekao je legendarni fudbaler.

Učitaj još novosti