31. 08. 2016 - 22:26
Čačić o Rakitićevim problemima: "Ako dođe sutra, igrat će...
907
Shares
Čačić o Rakitićevim problemima:

ANTE MIŠE GLEDAO TURSKU

Čačić o Rakitićevim problemima: "Ako dođe sutra, igrat će protiv Turske"

31. 08. 2016 - 22:26
0
Shares

Selektor Hrvatske Ante Čačić govorio je nakon pobjede 8:1 protiv Segeste o Ivanu Rakitiću, koji se još uvijek nije priključio reprezentaciji. 

"Rakitić je, nadam se, riješio svoje privatne probleme, čut ću se s njim večeras. Hoće li igrati protiv Turske? Ako dođe sutra, hoće. A Subašić je dobio nezgodan, bolan udarac, naši fizioterapeuti rade s njim i vjerujem da će biti spreman za utakmicu", rekao je Čačić.

"Modrić je prirodni nasljednik Srne"

Luka Modrić novi je kapiten Hrvatske, a Čačić vjeruje da je to pravi potez. 

"Luka je prirodni nasljednik Darija Srne, on će sigurno znati obnašati svoju dužnost. I sve će biti na nivou. Luka ima sve odlike za kapetana, momčad ga akceptira i prati. Šime Vrsaljko je dugo u reprezentaciji, već dugo prva alternativa za desni bok. Na njemu je da to opravda, neće mu biti lako".

Ante Miše gledao Tursku

Hrvatska će protiv Turske 5. septembra u Maksimiru otvoriti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

"Sutra ćemo se rekuperirati, a onda razmišljati o Turskoj. Ante Miše danas je bio na utakmici Turske i Rusije, tu ćemo dobiti dodatne informacije. Imaju dosta novih igrača, pa smo ih željeli dodatno snimiti. Turska je igrački drugačija, ali s istim ambicijama", kazao je Čačić, pa prokomentirao prazne tribine koje ponovo čekaju njegovu momčad.

"Nažalost, ovo nam je osma utakmica ove sezone u Hrvatskoj, ali evo opet smo bez pomoći navijača. No, znamo da su oni uz nas, da nas prate i žele nam dobro. Tu sinergiju s navijačima osjetili smo ne Europskom prvenstvu, osjećamo je i sada. Svi želimo na pravi način ući u kvalifikacije. Ja još nisam osjetio kako u Hrvatskoj igrati kvalifikacije pred navijačima".

(Index.hr)

Učitaj još novosti