23. 09. 2016 - 11:40
Đavoli ga pustili za džaba, a sada daju malo bogatstvo da ga...
907
Shares
Đavoli ga pustili za džaba, a sada daju malo bogatstvo da ga vrate

VEZNJAK LICESTERA SE VRAĆA DOMA?

Đavoli ga pustili za džaba, a sada daju malo bogatstvo da ga vrate

23. 09. 2016 - 11:40
0
Shares

Iako je potrošio pravo bogatstvo na pojačanja, United ne igra u skladu s očekivanjima. Zbog toga su već krenule špekulacije o novim transferima .

Kao najveći Unitedov nedostatak navodi se nedostatak playmakera.

Pogba, iako plaćen rekordnih 105M€, nema te kvalitete, dok se Rooneyjeva tranzicija na poziciju „desetke“ nije pokazala idealnim rješenjem. Treći standardni član veznog reda Fellaini je više defanzivno orijentiran.

Prema pisanju engleskih medija, Mourinho tu poziciju planira pokrpati Dannyjem Drinkwaterom, veznjakom aktualnog prvaka Leicester Cityja.

Za taj posao je spreman izdvojiti čak 35M€, što bi bio već drugi slučaj ove sezone da United daje bogatstvo za igrača kojeg je pustio besplatno.

Prvi slučaj je Pogba koji je karijeru počeo u Unitedu, koji ga je besplatno pustio u Juventus nakon isteka ugovora. Drinkwater, rođen u Manchesteru, je prošao omladinsku školu Uniteda i igrao za rezervnu i mladu momčad.

Debi za prvu momčad nikad nije dočekao, a jedini put kada se našao u sastavu je s klupe odgledao utakmicu protiv Hull City.

26-godišnji Drinkwater je svestran veznjak odlične duge lopte, koji zna odigrati ključno dodavanje koje stvara prilike za gol, prenosi Gol.hr

Učitaj još novosti