25. 09. 2016 - 23:15
Karačić: Bio je to pravi derbi; Janjoš: Čestitam mojim momcima...
907
Shares
Karačić: Bio je to pravi derbi; Janjoš: Čestitam mojim momcima na sjajnoj igri

NAKON DERBIJA NA PECARI

Karačić: Bio je to pravi derbi; Janjoš: Čestitam mojim momcima na sjajnoj igri

25. 09. 2016 - 23:15
0
Shares

Široki Brijeg i Sarajevo odigrali su 2:2 na Pecari u derbiju 10. kola Premijer lige, a trener domaćina Branko Karačić nije krio nezadovoljstvo. 

"Bio je to pravi derbi, vrlo neizvjesna utakmica, a mi smo sve uprskali jer smo primili dva jeftina gola", rekao je Karačić pa nastavio:

"Otvorili smo utakmicu na najbolji način, ali eto, kako smo je otvorili, tako smo je i uprskali. Ta dva jeftina gola su nas bacila u probleme. Međutim, rekli smo na poluvremenu da utakmica nije izgubljena, da imamo igrača više i da mirno igramo kroz pas igru te ćemo tako sigurno stvoriti poneku šansu. Vjerovali smo da možemo možda i pobjede, ali nismo imali sreće u pojedinim trenucima. Ipak, čestitke mojim igračima jer su se vratili protiv kvalitetnog Sarajeva", rekao je Karačić pa dodao kako već u sljedećem kolu, na gostovanju kod Olimpica, idu po pobjedu. 

Na drugoj strani trener Sarajeva Mehmed Janjoš, bio je naravno zadovoljan osvojenim bodom protiv Širokog. 

"Primili smo nespretan gol, igrali nakon toga s 10 igrača i to za svaku pohvalu. Oni su napadali, imali su šanse, ali čestitam ovim sjajnim momcima koji su odigrali odličan meč. Ovaj bod nam znači puno za nastavak prvenstva", rekao je Janjoš čija momčad u sljedećem kolu igra protiv Slobode. 

Učitaj još novosti