12. 10. 2016 - 09:18
Zaboravljeni fudbaleri Premier lige: Legende koje su još...
907
Shares
Zaboravljeni fudbaleri Premier lige: Legende koje su još uvijek na platnom spisku

NEKE SMO BAŠ ZABORAVILI

Zaboravljeni fudbaleri Premier lige: Legende koje su još uvijek na platnom spisku

Sportklub.com
12. 10. 2016 - 09:18
0
Shares

Yaya Sanogo (Arsenal)

Potjera za poslednjom utakmicom koju je Sanogo odigrao za Arsenal vratit će vas nazad u septembar 2014. godine. Nakon nekoliko neuspješnih pozajmica, pravo je čudo kako je visoki napadač i dalje na Arsenalovom platnom spisku.

Matteo Darmian (Mančester Junajted)

Italijan je kod Josea Mourinha u drugom planu. Prošle sezone, skoro nezamenljiv na desnoj strani, Darmian je ove sezone bio u timu samo protiv Feyenoorda. Nije čudo što njegov agent najavljuje transfer već u januaru.

John Obi Mikel (Chelsea)

Moguće je da je Nigerijac već odigrao svoj posljednji meč za Chelsea. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a kod Antonija Contea bukvalno ga nema ni na mapi.

Danny Ings (Liverpool)

Uprkos tome što se oporavio od teške povrede, Ings nije proveo nijedan minut na terenu. Kako Liveproolovi ofanzivci igraju u odličnoj formi, teško da ćemo ga vidjeti na terenu u skorije vrijeme.

Tom Carroll (Tottenham)

U postavi Tottenhama koja igra superiorno od samog starta, nema mjesta za 24-godišnjeg vezistu. Preskupa pojačanja poput Sissokoa i Wanyame dodatno će ograničiti njegovu minutažu.

Yaya Toure (Manchester City)

Igrač koji je skoro pa legenda u Manchester Citiyu, polahko pada u zaborav. Guardiola mu je već odavno stavio do znanja da su mu izlatna vrata već otvorena.

Oumar Niasse (Everton)

Igrač koga je Everton platio 13.5 miliona funti, nije u planovima Ronalda Koemana. Još jedna neuspješna akvizicija u Premier ligi.

Matty James (Leicester)

U teškim danima Leicestera, James je bio jedna od najvećih uzdanica, ali ga je povreda spriječila da učestvuje u ispisivanju historije i osvajanju titule. Pored novih zvijezda kao što su Mahrez, Vardy ili Slimani, sada ga se više niko i ne sjeća.

Zeki Fryers (Crystal Palace)

Ovog igrača najbolje pamtimo po kontroverznom transferu iz Manchester Cityja u Tottenham 2012. godine. Broj minuta koje je ove sezone odigrao za Crystal Palace, gotovo je zanemarljiv.

Sebastian Larsson (Sunderland)

Larsson je već dugo u Sunderlandu, još od 2011. godine, ali je u skorije vrijeme više odsutan nego što igra.

Učitaj još novosti